Kokeile uutta slottipeliä ja ylläty

Mitä sinun tekisi mielesi pelata tänään? Suuntaatko kestosuosikkiesi luokse vai selailetko pelilistalta uusia tuttavuuksia? Nappaa tästä muutama uusi idea peleistä, joita kannattaa ehdottomasti kokeilla.

Starburst

Jos et ole vielä kokeillut Starburstia, niin ota tilaisuudesta kiinni ja käy heti kokeilemaan. Tämä on erittäin yleinen valinta kasinoiden tervetuliaisbonusten ilmaiskierrosten kohteina, sillä peli on erittäin viihdyttävä, värikäs, vauhdikas ja hauska pelattava. Ei ihme että Starburstia ovatkin kokeilleet jo melkein kaikki! Slotissa on 5 kelaa ja 10 voittolinjaa, jotka ovat täynnä väriä ja jalokivien kimallusta.Pelissä on mukana myös wild-merkki, joka voi pyörähtää keloille 2, 3 tai 4 ja täyttää toisinaan jopa koko kelan kolmen seuraavan kierroksen ajaksi ilman minkäänlaista lisämaksua pelaajan puolesta. Starburstin wildien ansiosta pelistä on mahdollista voittaa todella suuria summia rahaa.

Jack Hammer

Jack Hammer on peli, joka yllättää perinteisiin kolikkopeleihin tottuneen ällikällä. Peli on täynnä hauskoja yllätyksiä, kuten 15 itsekseen pyörivää kelaa ja tahmeat voitot sekä ilmaiskierrokset. Peli on Net Entertainmentin kätösistä ja peliä pelatessa sen huomaa selkeästi pelin laadusta ja grafiikoista. Pelin teeman keskiössä on yksityisetsivä Jack Hammer, joka yrittää selvittää ilkeän Dr. Wutenin juonia. Pelissä on hauska sarjakuvamainen tyyli. Pelistä on tehty myös Jack Hammet 2.

Böb: The Epic Viking Quest For the Sword of Tullemutt

Jos pidät viikinkiteemasta, on Böb: The Epic Viking Quest For the Sword of Tullemutt juuri sinulle sopiva slottipeli. Peli on Net Entertainmentin valmistama peli, jossa on 25 voittolinjaa. Pelin ulkoasu on kevyt ja jollain tapaa kuin Asterixin ja Harald Hirmuisen sekoitus.Pelimerkeissä nähdään viikinkityylisiä kirjaimia, taisteluvälineitä, kypäriä ja viikinkihahmoja utuisella sinitaivaan ja vuoriston täyttämällä pohjalla. Pelin hauskinta antia ovat ilmaiskierrokset, joilta saadut voitot saavat kolminkertaisen voittokertoimen. Pelissä on mukana myös bonuspeli, jossa pelaaja pääsee etsimään piilotettuja miekkoja kerätäkseen voitot parempiin taskuihin. Löydettyjen miekkojen määrä määrää lopullisen voittosumman. Mikä parasta, jos viisi wildia pyörähtää pääpelissä keloille, pelaaja voittaa 7500 kolikkoa.

Prof. Enos Pfannerstill Sr.